Syystiedote

Tiedote Jokikylän Pojille ja heidän vanhemmilleen. Huomaathan tiedotteen sisältävän tietoa useasta eri tapahtumasta, joten luethan tämän huolellisesti.

Itsenäisyyspäivän kynttilävartio 6.12. klo 18-20
Kynttilävartio on tarkoitettu kaikille muille ikäkausille paitsi sudenpennuille. Sudenpennut eivät siis osallistu kynttilävartioon. Kynttilävartiossa jokainen osallistuja pääsee seisomaan Raision kirkon kunniahaudoille ja kunnioittamaan sotiemme veteraaneja. Tämän ohella paistamme makkaraa, pelaamme pelejä ja vietämme aikaa yhdessä sisaruslippukuntamme Raision KilliNallien kanssa. Mukaan partiopaita ja partiohuivi, tapahtuma pidetään kololla Raision Wanhassa Pappilassa.

Puurojuhla ja sudenpentujen lupaukset 13.12. klo 18
Tervetuloa Jokikylän Poikien perinteiseen puurojuhlaan koko perheen voimin Raision kaupungintalolle. Juhlan ohjelmaan kuuluu syyskauden aikana suoritettujen sudenpentujen lupaus, huivien ja merkkien jakamista, palkitsemisia sekä menneen kauden muistelua. Tarjolla on myös tietysti puuroa ja glögiä. Kyseessä on syyskauden päätöstapahtuma eli tule mukaan!

Lupauksen anto on partiolaisten koko partiouran yksi tärkeimpiä hetkiä, joten olethan paikalla. Sudenpennut saavat myös omat partiohuivinsa sekä merkit tässä yhteydessä.

…huhutaan, että Korvatunturilta saattaisi tulla yllätysvieras käymään…

Tammikirkko 10.1. klo 18
Kevätkausi alkaa tammikirkolla Raision kirkossa. Viikottaiset kokoukset jatkuvat siitä seuraavalla viikolla. Kirkko järjestetään yhdessä Raision KilliNallien kanssa. Paikalle ovat tervetulleita niin lippukunnan jäsenet kuin myös kaverit ja sukulaiset.

Onhan JoPo Shop jo tuttu?
Jokikylän Pojilla on oma verkkokauppa, jonka tuotteita ostamalla saa tuettua lippukunnn toimintaa sekä ostettua itselleen hienot JoPo tuotteet esimerkiksi joululahjaksi! Verkkokaupasta löytää muun muassa huppareita ja t-paitoja laidasta laitaan ja monilla eri väreillä. Uutuustuotteena verkkokauppaan on lisätty myös kangasmaski lippukunnan logolla varustettuna. Jokaisesta myydystä tuotteesta lippukunta saa toimintansa tukemiseen 2-4€.

Verkkokauppaan pääset tutustumaan painamalla tästä.

Ryhmien viikoittaiset kokoontumiset jäävät joulutauolle puurojuhlan jälkeen.