Aikuisiin (+ 22 V)

Avoimet pestit

Jokikylän Poikien toiminta on kasvanut viime vuosina niin paljon, että tarvitsemme mukaan toimintaamme lisää mahdollistajia. Jos olet aikuinen ja kiinnostunut toiminnastamme, tule mukaan! Tarjoamme paljon mielenkiintoista tekemistä niin viikkotoiminnassa, erilaisissa projekteissa, leireillä kuin myös taustajoukoissa. Tärkeää on, että pääset tekemään sitä, missä koet olevasi oikeassa paikassa. Luonnollisesti tarjoamme sinulle hyvän harrastusympäristön ja koulutusta haluamaasi pestiin. Koulutustarjontaa löytyy pienimmistäkin pesteistä asti aina suurten tapahtumien johtamiseen ja meripartiopuolella voit saada avomerikipparuuteen vaadittavat taidot. Voit käyttää partiossa aikaasi hyvin vapaasti. Runsas tunti viikossa auttaa jo paljon – eikä ylärajaa ole.

Viikkotoiminnassa avoimia paikkoja

  • Viikkotoimintaan tarvitaan lisää aikuisia: Sudenpennut (7-9 – vuotiaat) kokoontuvat maanantaisin klo 17-18.15 tai 18.15-19:30 riippuen ryhmien keskenäisistä aikataulutuksesta. Seikkailijat (10-12 – vuotiaat) kokoontuvat keskiviikkoisin Wanhassa Pappilassa klo 17–18.30 tai 18.30–20. Myös vanhemmilla ryhmillä on toimintaa muina viikonpäivinä.
  • Toimintaan pääsee mukaan heti, eikä partiokokemusta tarvitse entuudestaan olla. Toiminta on viikoittaista, mutta myös muita pestejä pystytään räätälöimään eli aikataulut eivät ole este.
  • Viikkotoiminnan ulkopuolella lippukunnalla on myös purjehdus- sekä projektimuotoista toimintaa. Valitse siis itsellesi sopivin harrastusmuoto ja ota yhteyttä!

Näin mukaan toimintaan

Partiota ei tarvitse aloittaa raskaasti tukka putkella, vaan voit tulla mukaan katsomaan toimintaan viikkoittaisiin kokouksiin, leireille, purjehduksille tai muihin tapahtumiin. Jos mielestäsi toiminta oli kivaa, tule mukaan! Toiminnastamme löytyy myös aina helposti tapahtumia, joiden kautta juuri sinun on helppo päästä tutustumaan partioon.

Jos kiinnostut toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtajaan, sihteeriin tai vastuukippariin. Johtajiston yhteystiedot