Ikäkausiin (7 – 22 V)

Milloin voi liittyä ja kuka saa liittyä partioon?
Partioon saa liittyä aikaisintaan samana vuonna, kun täyttää seitsemän vuotta, eikä yläikärajaa ei ole. Jokikylän Pojat järjestää aktiivista ikäkausitoimintaa 7–22-vuotaille ja tätä vanhemmat toimivat nuorten toiminnan mahdollistajina. Jokikylän Pojat on poikapartiolippukunta ja sisarlippukuntamme Raision KilliNallit puolestaan ottavat jäsenikseen tyttöjä.

Paras ajankohta liittyä partioon on syyskuun alussa, jolloin toimintakausi alkaa. Myös tammikuun alussa on hyvä hetki liittyä mukaan. Pieniin ryhmiin voidaan ottaa jäseniä jatkuvasti.

Lippukunnan toiminnassa noudatetaan yhdenvertaisuuden periaatetta eli kunnioitamme toisiamme riippumatta etnisestä tai kulttuurisesta taustasta, kielestä, uskonnosta tai vakaumuksesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai toimintakyvystä. Kaikki ovat siis tervetulleita toimintaan. Suomen Partiolaisten peruskirja ja monimuotoisuuslinjaus ovat toiminnan perustana.

Miten liityn mukaan toimintaan
1. Kesken toimintakautta ota yhteys ohjelmajohtajaan. Yhteystietoihin

2. Jokainen lippukuntaan tuleva täyttää ilmoittautumisen yhteydessä Jäsenhakemuksen. Täytä tämä hakemus, niin olet ilmoittautunut lippukuntaan. Alle 15-vuotaiden kohdalla suostumuksen partioon liittymiseen antaa huoltaja.

Partiolaisilla toimii siis sähköinen jäsenrekisterijärjestelmä (nimeltään Kuksa). Täältä löytyvät  Ohjeet Kuksan käyttöön
Joka vuosi elokuun puolessavälissä on kololla avoimien ovien päivä, missä voi ilmoittautua mukaan toimintaan.  Avoimet ovet järjestetään aina klo 18-19:30 Wanhassa Pappilassa (Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio). Tämän syksyn avoimien ovien päivämäärä selviää  Toimintakalenterista

Toimintakausi alkaa syyskirkolla elo-syyskuun taitteessa Raision kirkossa ja varsinainen viikkotoiminta tästä seuraavalla viikolla. Kevätkausi alkaa puolestaan tammikuun alussa.