Iltapurjehduksen ohjeet

Nordwestilla järjestetään iltapurjehduksia pääsääntöisesti tiistai- ja keskiviikkoiltaisin. Iltapurjehduksille etusijalla ovat sudenpennut ja seikkailijat sekä heidän vanhempansa. Purjehduskalenteri löytyy täältä, ja sitä päivitetään kesän mittaan, joten kalenteria on suositeltavaa seurata aktiivisesti. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Kuksan kautta klikkaamalla ko. purjehdusta ja täyttämällä vaaditut kentät.

Iltapurjehduksille ovat tervetulleita myös kotijoukot, mikäli veneessä on tilaa. Iltapurjehdukset starttaavat Raision venesatama Hahdenniemestä klo 18:00 ja kokoontuminen tapahtuu noin klo 17:45 venesataman kioskin edessä, josta kippari noutaa osallistujat veneelle. Purjehdus kestää noin kolme tuntia, minkä aikana ehditään kiertämään usein esimerkiksi Airiston maamerkki Rajakari. Paluu takaisin Hahdenniemeen tapahtuu noin iltayhdeksältä. Iltapurjehduksen osallistumismaksu on 5 € sisältäen pienen tarjoilun. Purjehdus maksetaan käteisellä merelle lähdettäessä.

Iltapurjehduksille ilmoittaudutaan viimeistään purjehdusta edeltävänä perjantaina sähköisesti Kuksan kautta. Kuksan ilmoittautumislinkit löytyvät purjehduskalenterista.

Perheenjäsenien on mahdollista päästä myös mukaan purjehduksille, jos niissä on tilaa. Tämä selviää kuitenkin aina vasta purjehdukselle lähdettäessä. Veneeseen mahtuu miehistön lisäksi 9 henkilöä. Perheenjäsenien iltapurjehduksen hinta on myös 5€.

Kuksan käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa otetaan yhteyttä suoraan lippukunnan johtajaan. Muissa purjehduksia koskevissa tiedusteluissa auttavat lippukunnan kipparit.

Iltapurjehdsten varustelista
– lippis tai pipo
– hanskat
– aurinkolasit
– verkkarit tai muu ulkoilupuku
– lenkkarit tai saappaat (kelin mukaan), vaaleat pohjat
– vedenpitävä takki
– villapaita

Kippariston yhteystiedot löydät täältä.