Merkit

Pöytästandaari on puhdas kopio lippukunnan lipusta, joskin vaakuna ja varsinainen kuvio on sijoitettu lähemmäs toisiaan. Pöytästandardeja on jaettu lippukunnan toiminnassa ansioituneille henkilöille sekä lippukunnan työtä tukeneille järjestöille tai henkilöille.

Kuvan mukaiset lippukunnan omat ansiomerkit otettiin käyttöön vuonna 1996. Ansio-merkki on tarkoitettu toimiville partiojohtajille ja sitä myönnetään pronssisena, hopeisena ja kultaisena. Samaa merkkiä jaetaan myös puualustaan kiinnitettynä. Tätä kutsutaan ansioplakaatiksi ja se voidaan myöntää lippukunnan toimintaa tukeneille henkilöille tai järjestöille.

Kuvan mukainen huivimerkki on ollut käytössä lippukunnalla vuodesta 1984. Aikaisemmat huivimerkit olivat Raision vaakuna ja huopakankaasta tehty Telttakylä. Huivimerkissä kultaiset partiotervehdyksessä olevat kädet ympäröivät hopeista liljaa ja merkki on kopioitu lippukunnan lipusta vuodelta 1959. Alin käsipari kättelee partiovasemmalla toisiaan. Itse huiviin kullan ja hopean väriset nauhat tulivat 1990-luvun puolivälissä. Nauhoja saa kantaa ainoastaan vaeltaja tai johtaja, joka on suorittanut miehuuskokeen.

Lippukunta jakaa jäsenilleen huivin ja huivimerkin lupauksenannon yhteydessä.