Syystiedote

Tiedote Jokikylän Pojille ja heidän vanhemmilleen. Huomaathan tiedotteen sisältävän tietoa useasta eri tapahtumasta, joten luethan tämän huolellisesti.

Itsenäisyyspäivän kynttilävartio 6.12. klo 18-20
Kynttilävartio on tarkoitettu kaikille muille ikäkausille paitsi sudenpennuille. Sudenpennut eivät siis osallistu kynttilävartioon. Kynttilävartiossa jokainen osallistuja pääsee seisomaan Raision kirkon kunniahaudoille ja kunnioittamaan sotiemme veteraaneja. Tämän ohella paistamme makkaraa, pelaamme pelejä ja vietämme aikaa yhdessä sisaruslippukuntamme Raision KilliNallien kanssa. Mukaan partiopaita ja partiohuivi, tapahtuma pidetään kololla Raision Wanhassa Pappilassa.

Jokikylän Poikien puurojuhla ti 7.12. klo 18
Tervetuloa Jokikylän Poikien perinteiseen puurojuhlaan koko perheen voimin Raision kaupungintalolle. Juhlan ohjelmaan kuuluu syyskauden aikana suoritettujen merkkien jakamista, palkitsemisia sekä menneen kauden muistelua. Tarjolla on myös tietysti puuroa ja glögiä. Kyseessä on syyskauden päätöstapahtuma eli tule mukaan! Kaikilla yli 16-vuotiailla tulee olla koronapassi. 

…huhutaan, että Korvatunturilta saattaisi tulla yllätysvieras käymään…

Tammikirkko ja sudenpentujen lupaukset 11.1. klo 18
Kevätkausi alkaa tammikirkolla Raision kirkossa. Viikottaiset kokoukset jatkuvat siitä seuraavalla viikolla. Uudet sudenpennut pitävät sudenpentulupauksensa tammikirkossa yhdessä Raision KilliNallien kanssa. Tämä on partiolaisten koko partiouran yksi tärkeimpiä hetkiä, joten olethan paikalla. Sudenpennut saavat myös omat partiohuivinsa sekä merkit tässä yhteydessä.

Onhan JoPo Shop jo tuttu?
Jokikylän Pojilla on oma verkkokauppa, jonka tuotteita ostamalla saa tuettua lippukunnn toimintaa sekä ostettua itselleen hienot JoPo tuotteet! Verkkokaupasta löytää muun muassa huppareita ja t-paitoja laidasta laitaan ja monilla eri väreillä. Uutuustuotteena verkkokauppaan on lisätty myös kangasmaski lippukunnan logolla varustettuna. Jokaisesta myydystä tuotteesta lippukunta saa toimintansa tukemiseen 2-4€.

Verkkokauppaan pääset tutustumaan painamalla tästä.

Syksyn lopetus
Ryhmien viikottaiset kokoukset jäävät joulutauolle viikon 49 kokouksien jälkeen.